De eindtijdstudie van Frank Ouwenheel

Na het vernietigende rapport waarin staat dat hij een aanzienlijk gedeelte uit de eindtijd studie heeft verzonnen, noemt hij de sterk onderbouwde kritiek op zijn studie een teken van de eindtijd is. Hij staat nog steeds 100 % achter zijn studie.

Om duidelijk te maken hoe absurd gedeeltes van zijn studie zijn:
http://www.de-waarheid-achter-de-eindtijdstudie-2011.nl/
In dit fragment van zijn studie geeft Frank Ouwenheel aan dat er straling van 5 Sv (of 5000mSv) is gemeten in een bepaalt punt van de zee. Dit zou betekenen dat de straling op dat punt nog hoger is dan wat werd opgelopen door mensen die vlakbij Fukushime centrale woonden!!! [http://fukushima.ans.org/report/Fukushima_report.pdf] Hij gebruikte ook een afbeelding van schepen, die hij afzette als boten die de zee in de gaten houden, onzin, het schip is nog niet eens gebouwd! Wie het niet gelooft kan zelf duidelijk zien dat het 3D ontwerpen zijn.

Ik snap daarom ook niet waarom kerken Frank Ouwenheel nog uitnodigen om te komen spreken, voordat hij toegeeft fout te zijn geweest.

Ik heb een voorganger gesproken die zegt dat het rapport allemaal vuilspuierij en leugens bevat. Hij zei dat hij gehoord had en dat het allemaal leugens waren.  Ik ben van mening dat hij zijn mening gebaseerd heeft op geruchten, en niet zelf het rapport doorgelezen heeft. Hij claimde ook dat hij gesproken had met de makers van het onderzoek, die volgens hem, alles toe hebben gegeven!? Mijn mening is volgens hem gebaseerd op leugens. De voorganger heeft verdere communicate geweigerd.

Naslagwerk:
Rapport (PDF) http://goo.gl/HyiWG
Uitgebreid Rapport (PDF) http://goo.gl/bJ6nQ
Rapport (VIDEO) http://youtu.be/adFUOvBtS3Y
Verweer Frans Ouwenheel http://goo.gl/qlRme
Commentaar op verweer van makers http://goo.gl/vc08h
Onlangse berichtgeving door CIP.nl over Dhr. Ouwenheel http://goo.gl/LwLTv

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s